Direktlänk till inlägg 18 september 2013
Ett par tips som räddar salt eller vidbränd sås
Har du bränt vid såsen?
Släng den inte. Pröva att hälla den genom lök
Hacka en gul lök. Lägg lökhacket i en sil, Häll såsen över lökhacket
Har såsen blivit för salt?
Skala och skiva en rå potatis. Lägg potatisen i såsen, och låt den koka med en stund.
Potatisen drar till sej saltet. ( Gör på samma sätt till för salt soppa )
50 gr Jäst 100 - 150 gr Smör eller Margarin 5 dl Mjölk 1½ dl Socker ½ tsk Salt 12 - 14 dl Vetemjöl till Pensling Uppvispat ägg Strö på Pärlsocker och ev Flagad eller hackad Mandel Fyllning 100 gr Smör eller Margarin 1 dl Sock...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|