Direktlänk till inlägg 18 september 2013
50 gr Jäst 100 - 150 gr Smör eller Margarin 5 dl Mjölk 1½ dl Socker ½ tsk Salt 12 - 14 dl Vetemjöl till Pensling Uppvispat ägg Strö på Pärlsocker och ev Flagad eller hackad Mandel Fyllning 100 gr Smör eller Margarin 1 dl Sock...
Ett par tips som räddar salt eller vidbränd sås Har du bränt vid såsen? Släng den inte. Pröva att hälla den genom lök Hacka en gul lök. Lägg lökhacket i en sil, Häll såsen över lökhacket Har såsen blivit för salt? Skala och skiva en...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|